Skip to main content

Hitel kereső - hitel közvetítés - hitel előszűrés - hitel tanácsadás, végtörlesztés, hitelkiváltás, forinthitelek

Csökkentse rezsijét 30-50%-al plusz kiadások nélkül [ tovább ]<

kh bank

Díjelengedési akciót indít a K&H Bank

A K&H forint ingatlanfedezetű hitelei mellett ismét elérhető a K&H euró alapú lakáshitel és a K&H euró alapú ingatlanfedezetű személyi hitel. A bank mától április 30-ig díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteltermékeit.A makrogazdasági környezet fokozatos javulása, a lakossági hitelezéssel kapcsolatos törvényi szabályozás szigorodása, valamint a szektorszintű önszabályozás hatására a K&H lakossági euró alapú hitelezésének felfüggesztéséről hozott korábbi döntését 2010. február 15-től feloldotta.

Újra lesz euró alapú hitel a K&H-nál

Február 15-től újra elérhető lesz a lakosság számára nyújtott devizahitel a K&H fiókaiban. Euró alapon történő finanszírozásra a szabad felhasználású jelzáloghitelek és lakáshitelek esetében lesz lehetőség. Így megszűnik a 2009. július 3. óta tartó devizahiteleket érintő felfüggesztés.

K&H ügyfelek figyelem! Péntektől fontos változások

2009. szeptember 18-tól új és egységes elektronikus azonosítást vezet be a K&H Bank, így az ügyfelek egyetlen azonosítóval el tudják majd érni a különböző elektronikus szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik a K&H lakossági, vállalkozói és trambulin e-bank (sms-azonosítással), valamint a K&H TeleCenter, a K&H Cégvonal és a K&H Vállalati ügyfélszolgálat.

Az új rendszer bevezetését követően a felsorolt szolgáltatások egységesen egy 8 számjegyű K&H énazonosítóval, valamint a hozzá tartozó 6 számjegyből álló titkos ePIN kóddal válnak elérhetővé.

Az e-bank használatával kapcsolatos tudnivalók